Bakan Bağış: Yüreği taşlaşmış zihniyeti rehabilite ediyoruz

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yüreği taşlaşmış, kardeşi kardeşe düşürmeyi maharet zanneden zihniyeti rehabilite ettiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultangazi Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temel atma töreni Uğur Mumcu Mahallesi'nde yapıldı. Buradaki törene Bakan Egemen Bağış'ın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, bölge milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Bakan Bağış, Avrupa Birliği yolunda Türkiye'nin kendi iktidarları döneminde önemli mesafe kat ettiğini söyledi. Yüreği taşlaşmış zihniyeti bir taraftan rehabilite ettiklerini belirten Bağış, ?Bu ülkede kardeşi kardeşe düşürmeyi maharet zanneden yürekleri taşlaşmış zihniyetlere Sultangazi'den bir cevap veriyoruz. Hem Türkiye'nin kalkınmasına Türkiye'nin vitrini İstanbul'un güzelleşmesine katkıda bulunurken hem o yüreği taşlaşmış zihniyeti rehabilite ediyoruz.Hem de eski taş ocaklarını rehabilite ederek bir ilki gerçekleştiriyoruz. O yüzden burada bulunmaktan çok büyük gurur duyuyorum.? ifadelerini kullandı.

Bakan Bağış'ın konuşmasının ardından temel atma töreni gerçekleştirildi. Program sırasında kısa bir mehteran konseri de izletildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber