Alkollü şahıslar markette terör estirdi

Erzurum'da, bir markette para ödemeden alışveriş yapmak isteyen alkollü şahıslar terör estirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da, bir markette para ödemeden alışveriş yapmak isteyen alkollü şahıslar terör estirdi. Çalışanları dövüp marketin camlarını kırarak ürünleri darmadağın eden şüpheliler güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Erzurum'un Yakutiye ilçesi eski Aşkale Garajında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü bir şüpheli markete gelerek bir şeyler aldı. Ancak parasını ödemeden gitmek istedi. Bunun üzerine market çalışanları şüpheliyi kovalayarak aldığı ürünleri geri bıraktırdı. Bir süre sonra şüpheli şahıs yanına kalabalık arkadaş grubunu alarak markete baskın düzenledi. Market çalışanlarını dışarı çıkarıp darp ettiler. Hızını alamayan şüpheliler marketin camlarını kırıp içeriyi savaş alanına çevirdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırıda bulunan şüpheliler takviye ekiplerin çağırılması üzerine biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Saldırıda darp edilerek yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken iki polis memurunun da üniformaları kanlar içerisinde kaldı. Polis memurları ellerinden hafif şekilde yaralandı.

Öte yandan şüphelilerin terör estirdiği anlar marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken kameradan tespit edilen kaçan şüpheliler de birer birer yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber