Hayvanat bahçesinde bahar şenliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı 2. Bahar Şenliği düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın ile katıldığı şenlikte yeni hayvan barınaklarının açılışını yaptı.

Akaydın, şenlikte yaptığı konuşmada, son yıllarda hayvanat bahçesine önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Hayvanat bahçesinin çocuklar için güzel bir mekan haline geldiğini ifade eden Akaydın, şenliğin en iyi şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

CHP İl Başkanı Devrim Kök de Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin önemli yatırımları hayata geçirdiğini kaydetti. Siyasetçilerin hizmetlerini halka anlatabilmesi için öncelikle malzemelere ihtiyacı olduğunu belirten Kök, "Benim çok güzel malzemelerim var. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı işler belli. Başkanımız Mustafa Akaydın, önemli sosyal projelerin altına imza atıyor. Bütün Türkiye'ye örnek olacak projeler yapıyor" diye konuştu.

Akaydın ile beraberindekiler, konuşmaların ardından Kazım Şenöz İlköğretim Okulu'nun eğitim sergisini, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı stantlarını gezdi.

Şenlikte çocuklar için tiyatro gösterileri, yüz boyama, çeşitli oyunlar ve animasyon gösterileri de gerçekleştirildi.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hatice Özdemir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber