Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Merkezleri açılıyor

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Merkezleri'nde 2012 sezonunda futbol, basketbol, hentbol, jimnastik, tekvando ve tenis olmak üzere 6 branşta ücretsiz eğitim verilecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muratpaşa Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Merkezleri'ne kayıtlar başladı. Süleyman Evcilmen Spor Salonu, Uğur Mumcu ve Konuksever Statları, Astur, Oyak, Çağlayan, Bayındır ve 75. Yıl Spor Sahaları'nda düzenlenecek olan Yaz Spor Merkezleri'nde, hentbol, basketbol, jimnastik, futbol, tekvando ve tenis branşlarında eğitim verilecek. Bu sezonda, kız futbol ve erkek jimnastik bölümleri de açılıyor.

Jimnastik branşında 4 -12, diğer branşlarda 7-14 yaş gruplarında haftanın üç günü yapılacak olan Yaz Spor Merkezleri'nin 29 Haziran'da başlayıp 31 Ağustos'da sona ereceği, ücretsiz olan Yaz Spor Merkezi'ne kayıtların Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası ve eğitimlerin verileceği spor sahalarında yapılacağı bildirildi. Yaz Spor Merkezleri'nde belediyenin uzman ve deneyimli antrenörlerinin gözetiminde ders verileceği belirtilirken, minik sporculardan yetenekli olanların Muratpaşa Belediyespor'un alt yapısında değerlendirileceği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber