Hem hastalık, hem yoksullukla mücadele ediyor

Sakarya'da beyninde tümör olduğu belirlenen Fatma Demirci (22), hem hastalık hem de yoksullukla mücadele ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde oturan Fatma Demirci, 9 ay önce baş ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde Demirci'nin beyinde tümör olduğu tespit edildi. Aldığı bu haber karşısında yıkıldığını belirten Demirci, ?Çok kötü günler geçiriyorum. Şu anda ilaç tedavisi görüyorum. Ameliyat olup olmayacağıma daha sonra doktorlar karar verecek.? dedi.

Annesiyle oturduğunu ve hiçbir gelirlerinin olmadığını ifade eden Demirci, ne yapacağını bilememenin ve yalnızlığın çaresizliğini yaşadığını ifade etti. Ayda bir kere mutlaka kontrole gitmesi gerektiğini dile getiren Demirci sıkıntılarını şöyle anlattı:

?Pamukova Kaymakamlığı bana sadece ayda 50 lira yol parası veriyor. Annem de hipertansiyon ve böbrek hastası. Ben de hasta olduğum için çalışamıyorum. Dışarıda biraz dolaşsam başım dönüyor, düşüyorum. Ayrıca astım hastasıyım. Nefes almakta güçlük çekiyorum. Bu sebeple ne ben ne de annem çalışamıyoruz. Bir maaşımız da yok. Komşuların yardımıyla ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu şekilde nereye kadar gider bilmiyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber