Türk Telekom, kablosuz internet tarifelerini belirledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2005 00:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom'un yeni başlattığı kablosuz internet (TTwinet) hizmetinin fiyat tarifesi belirlendi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, Türk Telekom'un TTwinet hizmetinin, şu anda Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van'da, 400 hot spot noktada verildiği belirtildi.

İnternette kablosuz sörf keyfini yaşamak isteyenlerin TTwinet Ön Ödemeli Kartları veya kredi kartı ile bu hizmetten yararlanabilecekleri kaydedilirken, Türk Telekom iş yerleri ve bu hizmetin kurulu olduğu hot spotlardan talep eden yerlerde satışa sunulan TTwinet Ön Ödemeli Kartların, 30 dakikalık, 1 saatlik, 2.5 saatlik ve 5 saatlik olduğu bildirildi.

Açıklamada kredi kartı ile kullanım ücretini ödemenin mümkün olduğu ve 30 saatlik kullanım ücretinin sadece kredi kartı ile alınacağı kaydedildi.

Açıklamaya göre deneme süresince ücretsiz olarak sunulan TTwinet Kablosuz İnternet hizmeti için kullanım ücretleri şöyle:

"30 dakikalık 3.11 YTL (İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat),

60 dakikalık 5.32 YTL (İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat),

150 dakikalık 10.65 YTL (İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 24 saat),

300 dakikalık 18.19 YTL (İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 hafta),

Bin 800 dakikalık 73.02 YTL (İlk kullanımdan itibaren geçerlilik süresi 1 ay)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber