Evin mutfağından iki metrelik yılan çıktı

İzmir'in Kiraz ilçesine bağlı Suludere köyünde bir evin mutfağından çıkan iki metre boyunda yılan, ev sahiplerine korku dolu anlar yaşattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ev sahibi Feyziye Nalcı su içmek amacıyla girdiği mutfakta yılanla karşılaşınca büyük şok yaşadı. Eşinin çığlığı üzerine mutfağa koşan Özgür Nalcı, ruhsatlı av tüfeğiyle yılanı öldürdü. Bu arada, evde yılan olduğunu gören Hatice Nalcı isimli yaşlı kadın, kaçarken dengesini kaybedip düşmesi sonucu ayağını kırdı. Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hatice Nalcı'nın ayağının alçıya alındığı belirtildi.

Ev sakinleri olarak büyük panik yaşadıklarını ifade eden Özgür Nalcı, "Genelde hayvanlarımıza zarar veren bu tip yılanların köyümüze sık sık girmesi bizleri gerçekten tedirgin etmektedir. Bu konuda ilgili makamlardan yardım bekliyoruz" dedi. Yılanın 'Bozyirik' cinsi olduğunu belirten Nalcı, özellikle çocukları adına endişeli olduklarını sözlerine ekledi.

Yılanın eve nasıl girdiğini anlayamadıklarını söyleyen Feyziye Nalcı ise şöyle konuştu: ?Açık arazide bu tür yılanla karşılaşanları duyardım ama evimin mutfağında bu yılanla karşılaşmayı hiç beklemezdim. Çocuklarım var. En çok onlar için endişeliyim. Bu yılanı kimseye zarar vermeden etkisiz hale getirdik ama tekrarı yaşanabilir. Bu yüzden yardım bekliyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber