Muş teşvik paketinden umutlu

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve beraberinde ki iş adamlarının Muş gezisini değerlendiren Muş TSO Başkanı Şehmus Sinecem ?Cumhuriyet tarihinde, ilk defa bu kadar kapsamlı bir teşvik paketi uygulandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş olarak 6. Bölgede bulunmaktayız, bu avantajı kullanarak kalkınma hamlesi gerçekleştirmek istiyoruz.? dedi.

Muş TSO Başkanı Sinecem, geçen hafta yaklaşık 150 iş adamıyla Muş'a çıkartma yapan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'nın gezisi ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Bölgeler arası kalkınmışlık farkının ortadan kaldırılması için daha önce 5. Bölgede olmayı talep ettiklerini ifade eden Sinecem, hükümetin teşvik paketinde 6. Bölgede ve 15 il belirlemesi kalkınma adına umut vericidir. dedi.

Sinecem ?Sayın Bakanımız ve Sayın TOBB başkanımız odamızı ziyaret ettiler. Bu yıl bildiğimiz gibi TOBB'un 60. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor. Bu vesile ile hazırladığımız 60. yıl pastasını Sayın Bakanımız ve Sayın TOBB Başkanımız kesti. Biz Muş olarak 2023 hedefine ulaşmak için titizlik ile çalışıyoruz. Bu kapsamda süt üreticileri, tarım makine üreticileri , ahşap ve mobilya üreticileri ve tekstil üreticileri için hazırlamış olduğumuz kataloglar ; İngilizce, Arapça ve Türkçe olarak bastırılmıştır. Bu detayı 81 ilin ticaret ve sanayi odasına örnek gösteren sayın bakanımız ve TOBB başkanımız bu açıklamalarda bulundu: ?TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu çalışmaları örnek göstererek, '81 ilin oda başkanları bu çalışmayı örnek alsın' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber