Milletvekili Demir, Çetinkaya beldesindeki hizmetleri beğendi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bafra'nın Çetinkaya beldesine gerçekleştirdiği ziyarette belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bafra'nın Çetinkaya beldesine gerçekleştirdiği ziyarette belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi. Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer'den de bilgi alan Demir, gözlemlerini "AK Partili belediyeler hizmet üretmeye doymuyor." sözleriyle özetledi.

Belediyeye ait yeni hizmet binasını gezen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, daha sonra belediye tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu ve tütün deposundaki tekstil atölyesinde de incelemede bulundu. Gezi ve incelemeleri sonrasında açıklama yapan Demir, AK Partili belediyelerin hizmette her zaman farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kaydetti. Demir, "AK Parti hizmet bayrağını taşıyan belediyeler, hizmete doymuyor. Her alanda farklı projeler üretiliyor. Bunun bir örneğini Çetinkaya'da görüyoruz. Küçük bir belediye olmasına rağmen hizmet binasından, istihdama, çok amaçlı salondan belediye çalışmalarına kadar her alanda başarılı projeler hayata geçirildi. Bu projelerin üretilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer ise 2009 yılında yeni bir hizmet binası yapmak için 800 bin TL'lik projeyi hayata geçirdiklerini hatırlattı. ?Bu binamızı tamamlayarak hizmete açtık. Yine hizmet binamızın etrafında bahçe ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdik." diyen Sezer, ?Bölgeye yönelik düğün, toplantı ve konferansların yapılabileceği çok amaçlı bir salon yaptık. Bunun için 650 bin TL harcadık. Belediye işyeri ve misafirhane yapımını da 120 bin TL harcayarak hayata geçirdik. Belediyemize cenaze yıkama aracı alırken bir de morg binası yaptık. İstihdama yönelik de Tekel Tütün depolarını tekstil atölyesi olarak düzenledik." şeklinde yapılan çalışmaları anlattı.

İncelemelere Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber