Hayır duası bizim için mükafat

Başbakan Erdoğan, "Biz tarihi yapıyoruz, yazımını tarihçilere bırakacağız. Tarih, AK Parti'yi mutlaka ama mutlaka hayırla yad edecektir" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Erdoğan, ''Sadece Türkiye'yle yetinmedik dünyada ulaşabildiğimiz her ihtiyaç sahibine elimizi uzattık. Dünyanın her yerinde güçlünün değil haklının, hakkın yanında olduk. Mazlumlarla, mağdurlarla dayanışma içinde olarak tüm dünya halklarının sempatisini, takdirini teveccühünü kazandık. Göreve geldiğimizde Türkiye 'alan el' idi ama artık hamd olsun Türkiye 'veren el' olmuştur'' dedi.

''Biz tarihi yapıyoruz, yazımını tarihçilere bırakacağız. Tarih, AK Parti'yi mutlaka ve mutlaka hayırla yad edecektir'' diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

''Esasen milletin gönlünde yer etmek bizim için ziyadesiyle yeterlidir. Tıpkı merhum Menderes gibi tıpkı Özal gibi üzerinden yıllar geçtikten sonra da hayırla 'Allah razı olsun' duasına, temennisine muhatap olmak bizim için mükafatların en büyüğüdür.''

Sadece Türkiye'de değil, dünyada böyle bu şekilde iktidardayken oyunu artıran ve 3 dönem üst üste oyunu artırarak iktidarını sürdüren bir siyasi partinin nadir olduğunu ifade eden Erdoğan, tüm demokrasilerde, iktidarda olanın yıprandığının, yorulduğunun, hedef haline getirildiğinin ve genelde de oy kaybı yaşadığının görüldüğünü söyledi. Erdoğan, fakat AK Parti'nin bunun tam tersinin olabileceğini ispat ettiğini anlattı.

Başbakan Erdoğan, ''2014 seçimlerine de hizmet siyasetini öne çıkararak, eser siyasetini yücelterek gireceğiz. İnanıyorum ki geçmiş bütün seçimlerde olduğu gibi milletimiz, hizmet veya eser siyasetine değer verecek'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber