GÖN-KAD gelecek yılın çalışmalarına başladı

En büyük amacı öğrencilere burs, kalacak yer, okul, araç-gereç desteği vermek olan Gönüller Kavşağı Derneği (GÖN-KAD), gelecek yılın çalışmalarına başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernekte düzenlenen yemekte GÖN-KAD'ın hedef ve amaçlarını masaya yatıran dernek üyeleri, fikir alışverişinde bulundu. Derneğin çalışmalarını ve amaçlarını anlatan GÖN-KAD Başkanı Meral İşman, bir eğitim-öğretim yılını tamamlarken, yeni sezon için neler yapılabileceği hususlarını görüştüklerini dile getirdi.

Daha çok öğrenciye nasıl ulaşılır ve nasıl faydalı olunur, konusunda fikir teatisinde bulunduklarını dile getiren İşman, ?İlköğretim, lise, üniversite öğrencilerine burs, kalacak yer, okul araç ve gereç konusunda destek verecek düşünce istikametindeki bayanları tek çatı altında toplayan derneğimiz, aynı zamanda bayanların boş vakitlerini ferdi açıdan ve insanlığa faydalı olma açısından en güzel şekilde değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Birbirinden değerli hanımefendi arkadaşlarımızla bir araya gelip hem geçen yılı, hem de gelecek eğitim öğretim sezonunu görüştük. Katılan herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

Yemeğe; Kaymakam Hulusi Doğan'ın eşi Zehra Doğan, Emniyet Müdürü Erkan Dur'un eşi Yasemin Dur, GÖN-KAD Başkanı Diş Hekimi Meral İşman, GÖN-KAD üyesi Ayşe Özçelik, Mimar Cemile Çakar, Ziraat Mühendisi Seher Sümen, Turizmci Ümran Özyurt, Diş Hekimi Gülten Sinanoğlu, Mimar Seval Yavuz ve Diş Hekimi Halime Arlı katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber