Mamak Belediye yol çalışmalarını sürdürüyor

Mamak Belediyesi Türközü ve İmrahor Mahalleleri'ni kapsayan NATO Yolu Caddesi'ne 6 kilometrelik bir bağlantı yolunu tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayrıca Mamak Belediyesi Lalahan Odabaşı Caddesi üzerinde 7 kilometrelik bir alanda da yol yapım çalışmasını hızla sürdürüyor.

Geçen yıl Başkent'in ilçe belediyeleri arasında asfalt çalışmalarında rekor kıran Mamak Belediyesi yol yapım çalışmalarına bu yıl da devam ediyor. Mamak'ta pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla tonlarca asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Son olarak Mamak Belediyesi trafiği rahatlatacak yeni bir yol çalışmasını daha tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Mamak'ın hızlı gelişen noktalarından biri olan Türközü ve İmrahor mahallelerini kapsayan ve NATO Yolu Caddesi'ne 6 kilometrelik bir bağlantı yolunu tamamlayan Mamak Belediyesi bağlantı yolunu hizmete açtı. Ayrıca Mamak Belediyesi Lalahan Odabaşı Caddesi üzerinde de yol yapım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. 7 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde yol yapım çalışmasını sürdüren Mamak Belediyesi alt yapı çalışmalarını hızlıca sürdürdüğü yolun en kısa zamanda asfalt serim çalışmasını tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor. Mamak'ta hızla gelişen noktalarda yürütülen yol çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Geçtiğimiz yıl yürütülen yol yapım çalışmalarına dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bütün yatırımlarımız daha modern bir Mamak için. Geçtiğimiz yıl Mamak'ta gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları Başkent için bir rekordu. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol Mamak'ın hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Bölgemiz Başkent'in hızla gelişen yerleşimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Ortaya koyduğumuz dev yatırımlar Mamak'ı Başkentin yıldızı haline getiriyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber