Öğretmenlere bu sefer öğrenciler not verdi

Samsun'da resim öğretmeninden ders alarak resim yapmayı öğrenen öğretmenler, yaptıkları eserleri düzenledikleri sergiyle velilerin ve öğrencilerin beğenisine sundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan İlyasköy Türk-İş İlköğretim Okulu'nda beden eğitiminden İnglizce'ye kadar farklı branşlarda görevli 11 öğretmen, yıl boyunca yaptıkları resimleri okullarında açtıkları sergiyle tanıttı. Okul salonunda gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini İl Milli Eğitim şube müdür yarımcıları kesti. Yaklaşık 60 eserin bulunduğu sergide, yaptıkları resimlerin önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğretmenlerin en az öğrenciler kadar heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz eğitim döneminde okulun resim öğretmeni Fatma Paksoy'un eşliğinde teneffüs aralarında pastel boya ve kara kalem çalışması yapan öğretmenler, örnek çalışmayı daha fazla kişiye duyurmak için kentin değişik yerlerinde sergi açmayı hedefliyor. Etkinliği yeni eğitim döneminde projeye dönüştürmek istediklerini belirten Fatma Paksoy, ?Çünkü bu sayede öğretmenlerimizin derslere olan verimliği, öğrencilerle olan ikili diyalogları ve öğrencilerin öğretmenlerine bakışları pozitif yönde değişti.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber