Tekirdağ İl Afed Müdürlüğü (Afad), toplu sms atacak

Daha önce Malkara Belediye Başkan Yardımcılığı yapan, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atanan Recep Erol Acil Durumlarla ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarına erken uyarı yapmak ve önlemlerin alınmasını sağlamak için " Toplu SMS Sistemi kurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ İl Afet Acil Durum Müdürü Recep Erol " Müdürlüğümüze gelen anlık meteorolojik uyarılar ile diğer acil kodlu bilgileri vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde duyurarak alınması gereken tedbirlerin alınmasını sağlamak amacıyla kurulan "Toplu SMS Sistemi sayesinde Kaymakamlıklar, belediyeler ve ilgili kuruluşlar acil durum öncesi erken uyarı sistemi ile uyarılmış ve bilgilendirilmiş olacaklardır."dedi.

Toplu SMS Sisteminde, gruplar bazında mesaj gönderileceğini de sözlerine ekleyen Recep Erol " Örneğin Tekirdağ Meteoroloji il müdürlüğünden kuvvetli bir yağış uyarısı alındığında 5 dakika içinde bu uyarı merkez ile birlikte 8 ilçemizin yetkililerine ulaşmış olacaktır. Elimizde bulunan cep telefonu kayıtları üzerinden Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza,Jandarma ve Emniyet Müdürlerimiz ile ilgili diğer daire amirlerimize mesaj gönderilecek ve erken uyarı sayesinde önceden tedbir alınmak suretiyle halkımızın can ve mal güvenliği sağlanmış olacaktır. "dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber