Darp ettiği doktordan özür diledi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Aile Sağlık Merkezi'nde görevli doktoru darp eden şahıs, elini öptüğü doktordan özür diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen hafta yaşanan olayda, A.K., vefat eden bir yakını için defin ruhsatı istediği Dr. Nail Kaya tarafından kayıtlı olduğu aile hekimine yönlendirilmişti. Bu duruma sinirlenen A.K., Dr. Kaya'yı darp etmişti. Darp sonucu sağ kolu kırılan Dr. Kaya, A.K,'den şikayetçi olmuştu.

Olayın üzerinden yaklaşık bir hafta geçmesinin ardından yaptığının yanlış olduğunun farkına varan A.K., Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve eğitim gönüllüsü Abdullah Sarı Tepeci'ye pişman olduğunu ve doktordan özür dilemek istediğini belirtti.

Başkan Uzunkaya ve Sarı'nın devreye girmesiyle yapılan görüşmeler sonucu A.K., doktor Nail Kaya ile bir araya getirildi. Nail Kaya'nın elini öpen A.K. yaptığı davranış nedeniyle üzgün olduğunu belirterek özür diledi.

Doktor Nail Kaya ise burada yaptığı konuşmada, affetmenin Allah'a mahsus olduğunu belirterek, "Nefisime bakarsam ben A.K.'nin ceza almasını ve cezasını çekmesini istiyorum. Fakat ailesini düşündüğümde, nefsimi bir tarafa bırakıp onun ailesinin ceza aldıktan sonraki düşecekleri durumu düşündüm ve özrünü kabul ettim. Şikayetten vazgeçeceğim." dedi.

A.K ise yaptığı hatadan dolayı çok pişman olduğunu dile getirdi. Cenazesi olduğu için psikolojisinin yerinde olmadığını söyleyen A.K. "Böyle bir olayın olmasından dolayı çok pişmanım. Doktorlar bizim başımızın tacı, En acı günlerde bize her türlü yardımı ettikleri için çok önemli bir görev yapıyorlar. Özrümü kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber