Şeker Hayat öğrencilerinden Kandil şekeri

Eyüp Belediyesi'nin İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle başlattığı Şeker Hayat projesindeki Down Sendromlu çocuklar hazırladıkları şekerlerle Eyüp Belediyesi personelinin Miraç Kandili'ni kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şeker pembesi renkteki tarihi ahşap binada yer alan Şeker Hayat Atölyesi'nde eğitim gören Down Sendromlu ve mental özürlü gençler, burada tarihi Eyüp oyuncaklarının üzerine nikah şekerleri yapıyor ve kendileri için özel olarak hazırlanan serada çiçek yetiştirmeyi ve bahçıvanlığı öğreniyor.

Şeker Hayat öğrencileri Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayının habercisi Miraç Kandili'ne özel hazırladıkları kandil şekerlerini ücretsiz olarak dağıttı. Şeker Hayat öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Eyüp Belediyesi'ne gelerek Başkan Yardımcısı Semih Dikyol'un kandilini kutladı. Dikyol, öğrencilerle hem sohbet etti hem de onlara birer hediye verdi. Başkan Yardımcısı Dikyol, öğrencilerden birine bir futbol takımının formasını ve bayrağını hediye etti. Şeker Hayat öğrencileri belediye birimlerini tek tek dolaşarak hazırladıkları kandil şekerlerini dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber