Sanayi esnafından yol tepkisi

Kütahya Simav'da Küçük Sanayi Sitesinde iş yapan bazı esnaflar Çevre Yolu Fuar Kavşağı girişinde önceleri açık tutulan daha sonra da belediye tarafından kapatılan tali yolun yeniden açılmasını istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yolun açık olduğu dönemlerde aracını tamir ettirmek isteyen vatandaşların kendilerine kolayca ulaşabildiğini öne süren sanayi esnafı, belediyenin yolu kapatmasının ardından işlerinin durma noktasına geldiğine vurgu yaparak, ?Belediye Başkanımızdan söz konusu kavşaktaki yolumuzu yeniden açmasını talep ediyoruz. Bu hususta anlayış bekliyoruz? dedi.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav Çevre Yolu Fuar Kavşağı karşısındaki Sanayi girişinin kapatılma talebinin kendilerine ait bir karar olmadığını söyledi. Kapatılma talebinin Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürlüğünden geldiğini ifade eden Başkan Karahan, ?Esnaf arkadaşlarımızı çok iyi anlıyorum. Ancak sanayi girişinin kapatılmasını Karayolları bizden talep etti. Bizde onların talebini yerine getirdik. Zaten mevcut çevre yolunun plan ve projesinde sanayi girişine bu bölümde bir yol gözükmüyor. Yolun trafiğe açık tutulduğu dönemler deprem zamanına rastlıyor. O dönem idare edilmiş. Ancak daha sonra Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürlüğü Sanayi girişinin bu bölümünün açık tutulmasının can ve mal emniyeti açısından sakıncalı bulduğuna ve yolun hemen kapatılmasına dair bize resmi bir yazılı ile talepte bulundu. Bizde onların talebini yerine getirdik? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber