ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu, Adanalı işadamlarını Şanlıurfa'ya davet etti

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, Adanalı işadamlarını yatırım için Şanlıurfa'ya davet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfalı işadamları, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD)'ne konuk oldu. Dernek binasında AGİD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen konuk işadamları keyifli bir gün geçirdi.

Adanalıların konukseverliğinden memnun olduklarını dile getiren ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu, ?Sizler böyle sıcak davrandıkça bizler de gelmeye devam edeceğiz. AGİD'in dernekçilikteki başarısını örnek alıyoruz. Biz de ŞUGİAD'ı hak ettiği yere getirmek için daha büyük bir dernek binasına taşınmak için kolları sıvadık. Adanalı işadamlarını da Şanlıurfa'nın bereketli topraklarında yatırım yapmaya davet ediyorum. Gelin, GAP'ın merkezi, teşvikte 6. Bölge ilan edilen Şanlıurfa'da birlikte iş yapalım. Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısının sunmuş olduğu nimetlerden hep beraber faydalanalım. AGİD üyelerinin Şanlıurfa'da da bir derneklerinin olduğunu bilmelerini isterim.? diye konuştu.

AGİD Başkan Vekili Seyfettin Alpat da ziyaretlerine ikinci kez gelen ŞUGİAD'lı işadamlarına teşekkür ederek, en kısa zamanda iadei ziyarette bulunacaklarını söyledi. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Alpat, ?Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. 23 Haziran'da Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu'nu ağırlayacağız. Dernek binamızdaki toplantılara konusunda uzman konuşmacıları davet edip, üyelerimizi bilgilendiriyoruz.? dedi.

Daha sonra, günün anısına AGİD adına Seyfettin Alpat, ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu'na hediye takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber