Karaman'da ilk mahsul açık arttırma ile satılacak

Karaman Ticaret Borsası'nda yılın ilk mahsulü arpa, açık artırmayla 19 Haziran Salı günü saat 10.00'da Borsa Satış Salonu'nda yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu seneki mahsulün geçen seneye göre biraz düşük olduğunu, yeni hasat sezonu ile birlikte verimde düşüşün ama özellikle kalitede artışın beklenildiğini söyledi. Yapılacak ilk arpa hasadı ile Karaman'da hasat sezonuna girildiğini belirten Baştuğ, "Ürünlerini satacak ve destekleme alacak olan çiftçilerimizin ürünlerini geciktirmemelerini, güvenilirlik açısından borsamıza kayıtlı olan Buğday Pazarı esnafı ve üyelerimizi tercih etmelerini ve borsa olarak teminat olacağımızı bunların dışında yer alan kişi ve kişilere ise kesinlikle itibar etmemelerini rica ediyorum. Yeni hasat sezonunun çitçilerimize, tüccarlarımıza, sanayicilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yılın ilk mahsulünün açık arttırma usulü ile satışının yapılacağı programa ilgi duyan çiftçilerin ve Karamanlıların davetli olduğu açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber