Yıl sonuna kadar 400 kişiye istihdam sağlaması beklenen çağrı merkezi açıldı

Yıl sonuna kadar İzmir'de 400 kişiye istihdam sağlaması beklenen çağrı merkezi Callart, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 18:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk aşamada Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in müşterilerine hizmet verecek olan Callart çağrı merkezinin açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda İzmir Milletvekili katıldı. Açılış töreninde konuşan Bakan Yıldırım, çağrı merkezlerinin işsizliğin azalmasına büyük katkı sağladığını ifade ederek, ?İzmir'e böylesi modern, Avrupa standartlarında bir çağrı merkezi kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu merkezin Anadolu illerimizdeki girişimlere de örnek olmasını diliyorum. Özellikle Anadolu da ki çağrı merkezlerinin sayısının artması, o illerdeki işsizlik oranında hızla azalması anlamına gelecek. Bu illerdeki merkezlerin sayılarının artması, refah düzeyinde ciddi katkılar sağlayacak. Bakanlık olarak bizde bugün olduğu gibi bu tip girişimlerin yanında olmaya çalışacağız? dedi.

?İZMİR ÇAĞRIYA KULAK VERİYOR?

Callart çağrı merkezinin İzmir'de açılan 8.'inci çağrı merkezi olduğunu anımsatan Bakan Binali Yıldırım, ?İzmir çağrı işini tutmuş. Çağrıya kulak veriyor. İzmir için üreten çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var. İzmir'in ülkemizin buna ihtiyacı var zaten? dedi. Hükümetin 2023 projeleri hakkında bilgilerde veren Bakan Binali Yıldırım, ?2023'teki hedeflerimizden biri de dünyanın ilk 10 ekonomisine girmek bu nasıl olacak? Alt yapıda turizmde, ekonomide daha fazla gayret ederek büyüme ortalamamızı 6-7 seviyesinde tutmayı başarırsak Türkiye dünyanın 10 ekonomisine girer.hayal tacirliği yapmıyoruz yapacağımız her şeyi söylüyoruz. Yapamadığımız şeylere boş vaatler vermedik? dedi.

BAKAN YILDIRIM MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLDU

Açılış töreninin ardından çağrı merkezini gezen Bakan Binali Yıldırm, çalışanlarla el sıkıştıktan sonra telefonun başına geçerek rastgele bir numarayı arayıp müşteri temsilciliği yaptı. Yıldırım, telefonu kaldıran Eskişehirli bir vatandaşa, ?Merhaba ben Binali Yıldırım şu anda konuştuklarımız kayıt altında? diyerek esprili bir şekilde cevap verdi ve vatandaşı TTNET kampanyalarına abone olmaya davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber