TSE'nin eğitim kampanyası Guinness yolunda

Türk Standartarı Enstitüsü (TSE) Marmara Bölge Koordinatörlüğü'nün 18-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği 'Marmara Kalite Günleri' kapsamındaki eğitim kampanyası Guinness yolunda.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Beşiktaş'taki Yıldız Kampüsü Oditoryumu'nda yarın başlayacak toplantıya 5 binden fazla katılımcı müracaat edince TSE, programı 'Guinness Rekorları'na aday göstermek üzere Londra'da bulunan merkeze müracaat etti.

TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı ve Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, yaptığı açıklamada, bu konuda benzer bir rekorun daha önce Hindistan'da 2011 yılı Kasım ayında bin 864 kişi ile kırıldığını belirterek, ?Marmara Kalite Günleri, iş dünyası eğitim programına rekor düzeyde katılmcının müraccat etmesi nedeniyle 'Guinness Rekorları'na aday göstermek üzere Londra'da bulunan merkezine müracaat yapılmıştır.? dedi.

Hüsrev, TSE'nin, ulusal kalite altyapısının güçlendirilmesi, uluslararası alanda Türk sanayicisinin sadece standarda uyan değil, aynı zamanda standardı belirleyen bir konuma gelebilmesi için etkin bir rol üstlendiğini vurguladı. Hüsrev, TSE'nin Kalite Günleri çerçevesinde uyguladığı eğitim programlarının da bu durumun bir başka göstergesi olduğunu söyledi.

GUINNESS'LİK PROGRAM YARIN BAŞLIYOR

TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü'nün düzenlediği 'Marmara Kalite Günleri' kapsamındaki eğitim kampanyası programının açılışı, 18 Haziran 2012 Pazartesi günü saat 09.00'da yapılacak. Açılış törenine, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, İstanbul Sanayi Odası Başkanı C. Tanıl Küçük, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı & Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev ve çok sayıda üst düzey yönetici ile iş dünyasından ünlü isimler katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber