Adını aldığı şehit babasını bu yıl da yalnız bırakmadı

Edirnekapı Şehitliği'nden bugün iki baba vardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Biri ziyarete geldi. Diğeri ziyaret edildi. Şehit Jandarma Er Paşa Sünger'in ziyaretçisi oğluydu. Şehit Musa Dökücü'nün ziyaretçisiyse babası Ahmet Dökücü.

BABASIYLA AYNI İSMİ TAŞIYOR

Paşa Sünger, babasını tanıyamadı. O daha 5 aylıkken askerliğini Jandarma Er olarak yapan babası Paşa Sünger, 1998 yılında şehit düştü. Annesi ona babasının adını verdi. 18 yıldır bu ismi gururla taşıyor. Ve her babalar gününde hiç ihmal etmeden, adını taşıdığı babasını ziyaret ediyor. Paşa, bugün de öyle yaptı. Sabah erkenden annesiyle birlikte Edirnekapı'daydı. Önce Babasının mezarını suladı ardından annesiyle birlikte dua etti. Paşa, öylesine duyguluydu ki, konuşurken zorlandı.

ŞEHİT BABASINDAN SİYASİLERE MESAJ

Şehit Musa Dökücü'nün babası Ahmet Dökücü de şehitlikdeydi. Babalar gününde bir şehit babası olarak siyasilere 'terörü bitirin' mesajı verdi. Musa Dökücü, " Devlet büyüklerinin bu işe son vermeleri lazım. Bizim içimiz yandı. Ocağımız yandı. Başkalarınınki de yanmasın. Biran önce bu işin çözümüne baksınlar" dedi. Edirnekapı Şehitliği'nden bugün iki baba vardı. Biri ziyarete geldi. Diğeri ziyaret edildi. İkisinin de acısı ortak, ikisi de hüzünlüydü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber