Emniyet müdürünün eşi onur belgesi alarak üniversiteden mezun oldu

Türkiye'nin önemli devlet üniversitelerinden olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi 2012 yılı mezunlarını uğurladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezun olanlar arasında ilgi toplayan isimler de vardı. Bunlardan ilki okuma azmiyle takdir toplayan Ayşe Yenice oldu. Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice'nin eşi Ayşe Yenice, yaşına rağmen yüksek onur belgesi alarak Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Mezuniyet cübbesi ve kepini giyen Ayşe Yenice okumanın yaşı olmadığını gösterdi. Başarı hikayesini anlatan Ayşe Yenice liseyi bitirdikten sonra evlenerek üniversite sınavlarına giremediğini söyledi. Okuma isteğinin hep içinde olduğunu belirten Yenice, ?İlk çocuğum olan 22 yaşındaki Dilara'yla birlikte üniversite sınavlarına hazırlandım. Aldığım puan başka üniversitelere de yetiyordu ancak küçük çocuğum olduğu için Açıköğretim Fakültesi'ne girdim. Bugün de mezun oluyorum. Derslerim iyi olduğu için yüksek onur belgesi kazandım. Çok heyecanlıyım, mutluyum. Bu benim hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim.? şeklinde konuştu.

ABLA- KARDEŞ BİRLİKTE MEZUN OLDU"

Dikkat çekenlerden biri de ellerinde 'Anne ablamla buradayız' pankartı taşıyan İlknur ve Nazlı Güzel kardeşler oldu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan küçük kardeş Nazlı Güzel, ablasıyla birlikte mezun oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Ablası İlknur'un Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olduğunu ve (BESYO) kendisinden daha iyi notlara sahip olduğu bilgisini veren Nazlı Güzel, ?aramızda hiç rekabet olmadı. Ailemizle birlikte bu mutluluğu yaşamak çok güzel.? dedi.

Abla İlknur Güzel ise ?Biz çifte mezuniyet yaşıyoruz. Babamızı çok seviyoruz ve onun babalar gününü kutluyoruz. Bu başarımızı babamıza hediyemiz oldu. ? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber