Şube müdürü bayan öğretmeni tartakladı!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in seminerdeki telekonferansla bağlandığı konuşması sırasında protestoya başlayan bayan öğretmen, şube müdürü tarafından tartaklandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 23:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer`in telekonferans yöntemiyle bağlandığı eğitim seminerinde, bakanın yıl boyunca yaptığı öğretmeni aşağılayıcı konuşmaları protestoeden öğretmenler, bu sabah da aynı eylemi gerçekleştirdi. Bakan Dinçer`in konuşması sırasında Inkılap İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Elif Vatansever ayağa kalktı.

PROVAKASYON YAPMA!

Elif öğretmen, geçen hafta olduğu gibi örgütlü olduğu sendikaya bağlı öğretmenler adına açıklama yapmaya başladı. Ford Otosan İlköğretim Okulu salonunda ortam bir anda gerildi. İddialara göre; milli eğitim şube müdürü İbrahim Okutan, Elif öğretmen konuşmaya başlayınca ?Provakasyon yapmayın. Gidin dışarda konuşun? diyerek öğretmeni tartakladı.

DIŞARI ATMAYA ÇALIŞTI

Konuyla ilgili açıklama yapan Elif öğretmen, ?Çık dışarı diyerek kolumdan tuttu ve beni dışarı çıkmaya zorladı. Bunun üzerinde biz de alkışlarla 15-20 öğretmen salonu boşalttık. Bir süre sonra ben salona geri döndüm. Hakaretleri ve aşağılayıcı tavırları burada da sürdü. Üzerinde gitti Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bizi şikayet etti. Biz de kendisine yarın dava açacağız? dedi.

Kaynak: bizimkocaeli.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber