Kamu Pazarı'nın resmi açılışı yarın yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kısa bir süre önce hizmete sunduğu ve büyük ilgi gören Gökkuşağı Rekreasyon Merkezi'ndeki Kamu Pazarı'nın resmi açılışı yarın yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Resmi açılışı yapılmadığı halde satışların başlamasından kısa bir süre sonra Başkentlilerin büyük ilgisini çeken pazarda ilk dükkanı açan ve uygun fiyatları, hijyenik, kaliteli hizmetiyle beğeni kazanan Halk Ekmek'in ardından Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Vakıflar Edremit Zeytin İşletmesi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, FİSKOBİRLİK, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi (TAR-KOOP), TARİŞ, BELSO, Tarımsal Ürünler Satış Merkezi (TARMEG), PTT ile El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) satış ofislerini açtı. Kamu Pazarı'ndaki dükkanlar hafta içi her gün, 07.00-21.00 saatleri arasında çalışan Halk Ekmek dışında, 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Çevresindeki kamu kuruluşlarının çokluğu nedeniyle özelikle öğle tatilinde kalabalıklaşan kamu pazarı, 24 saat güvenlik kameraları tarafından izleniyor.

Kamu Pazarı'nda ilk açılan dükkan olan Halk Ekmek Satış Mağazası, çeşit çeşit ekmek satışı, uygun fiyatlara kahvaltı ve unlu mamullerin tüketilebileceği kafe ortamı ile kısa sürede büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları'nın (BELMEK) hünerli üyelerinin el emeği göz nuru ürünleri de ilk kez Kamu Pazarı'nda satış stantlarında Başkentlilerin beğenisine sunuldu. Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) da ilk kez açtığı satış ofisindeki 'Çocuklara zararsız oyuncaklar' ile Başkentlilerin ilgisini çekti. Doğal, organik ve güvenilir pek çok ürünle dikkat çeken Kamu Pazarı'nın diğer dükkanlarında Başkentliler, zeytinyağı, peynir, yoğurt, fındık, yumurta gibi yiyecekleri uygun fiyatlara satın alabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber