Şehit Aileleri Derneği Başkanı Altınok: Acılarımız şehit haberleriyle tazelendi

Yozgat Şehit Aileleri Derneği (YOŞAD) Başkanı Zübeyir Altınok, sabah saatlerinde Hakkâri'nin Yüksekova ilçesine bağlı Yeşiltaş Karakolu'na terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 8 askerin şehit edilmesini kınadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zübeyir Altınok, yaptığı açıklamada "terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha Hakkâri'de gösterdiğini, haince ve kalleşçe yapılan saldırıda 8 Mehmetçiğin şehit edildiğini" söyledi. Bu hain saldırılara dur demenin zamanın çoktan geldiğini ve geçtiğini belirten Altınok, "Dün Hatay'da 1, sabaha karşı Hakkâri'de 8 askerimiz hain saldırıda şehit düştü. Geçen yıl ve ondan önceki yıllarda da yine o bölgelerde verilen şehitlerle yüreğimiz yanmıştı. O kadar profesyonel askerimizi o bölgeler gönderdik. Artık gereği yapılmalıdır. Üç beş çapulcunun böyle haince saldırılar düzenlemesine, tuzaklar hazırlamasına izin verilmemelidir. Terörün ve onlara destek olanların kökü kazınmalıdır." dedi

BİR ŞEHİT ÖLÜR, BİN ŞEHİT DOĞAR

Şehit ailelerinin acılarının bu gelen şehit haberleri ile yeniden tazelendiğini ifade eden Altınok, "Bizler şehitlerimizi askere gönderirken ellerini kınalayarak, şerefli Türk bayrağımızı dalgalandırmak için davulla zurnayla gönderiyoruz. Bizler şehit aileleriyiz, gururluyuz. Vatanımızı milletimizi çok seviyoruz. Yine diyoruz ki bir şehit ölür, bin şehit doğar. Vatan sağ olsun diyoruz. Ama artık gençlerimizin ay yıldızlı tabutla gelmesini istemiyoruz. Buna bütün siyasilerimizin ortak bir çözüm bulmasını istiyoruz. Devletimiz ve silahlı kuvvetlerimiz bu çapulcularla gereken mücadeleyi yapsın." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber