UNESCO-Sivas buluşmasında Japon gazeteciden sürpriz evlilik teklifi

'Dünya mirasının 40. yılında 40 ülkeyle UNESCO-Sivas buluşması'na katılan Japon gazetecinin Sivaslı bir gazeteciye şaka yollu evlenme teklifi herkesi güldürdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Program kapsamında hafta sonu Sivas'a gelen 37 ülkeden gelen 300 gazeteci, yazar, program yapımcısı, bilim adamı ve tur rehberleri, Sivas'taki tarihi eserleri ziyaret ettikten sonra Dünya mirası listesinde yer alan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nı da gezdi. Divriği'de bulunan tarihi konakları gezen yabancı konuklar, Japon gazetecinin ilginç şakasıyla eğlenceli anlar yaşadı.

Japonya'da internet üzerinden yayın yapan ARİ TV muhabiri Daichi SendaiShiro Abe, programda tanıştığı Sivaslı gazeteci Ayça Karadağ'a sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Bir anda diz çöken Daichi ?Will you marry me? (Benimle evlenir misin?) sorusunu yöneltti. Şaşıran Sivaslı gazeteci Karadağ ise "2 günlük programda tanıştık, çok sıcak kanlı birisi. Bu olayı bir şaka olarak algılıyorum.? ifadelerini kullandı. Daichi de evlilik teklifinin de tamamen bir mizansen olduğunu söyledi. Japon gazeteci, Karadağ'ı Japonya'ya davet etti. Olayı gülerek izleyen Vali Ali Kolat ise ?Gazeteci kızımızı önce gelip benden istemesi gerekir.? diye takıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber