Türkiye Kamu-Sen'den teröre lanet

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcilği, terörü lanetledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç imzasıyla yapılan açıklamada, Hakkari'nin Irak sınırındaki ilçesi Dağlıca kesimindeki birliklere ağır silahlarla saldıran bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 8 askerin şehit olması, 16 askerin de yaralanması şiddetle kınandı. "Yüreklerimize ateş düştü" diyen Koç, terör örgütü PKK'yı lanetledi.

TERÖR TAVİZLE TIRMANIYOR İDDİASI

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç, terörün verilen tavizler neticesi tırmanışa geçtiğini iddia etti. Bugünkü karanlık fotoğrafın mimarının terörü ve teröristleri şımartanlar olduğunu söyleyen Mustafa Koç, hükümetin bu konuda birinci derecede sorumlu olduğunu ifade etti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç, şunları söyledi;

"Açılımla birlikte teröre en ufak bir darbe vurulamadığı gibi, terör ivme kazanmıştır. Teröristler elini kolunu sallayarak ülkemize girmiş, kahramanlar gibi karşılanmıştır. Bu yüz kızartıcı ve belleklerden silinmeyecek tablonun ardından da tavizler peşi sıra gelmiştir. Anayasa çalışmaları çerçevesinde ana dilde eğitim talebi bugün çok daha yoğun dillendirilirken, Kürtçe de seçmeli ders olmuştur. Bugün bölücü örgütün taleplerinin gerçekleşmesi yolunda büyük adımlar atılmaktadır. Terörün ve teröristlerin hiç durmayacağı ise aşikardır. Verilen her taviz terörün daha da artması, kanın daha çok akması sonucunu doğurmaktadır. Türkiye bugün tarihinde hiç görmediği olaylara tanıklık ediyor. İmralı'dan talimatlar veriliyor, Mecliste teröristlere çanak tutuluyor, teröristlerin taleplerini karşılamak için büyük enerji harcanıyor. Ancak bilinmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük ve güçlüdür. Türk milleti bu ülkeyi çapulculara bırakmayacak kadar vatan sevdalısıdır. Yaşanan bu rezalet son bulacak, bin yıllık kardeşliğe leke sürmeye çalışan çapulcular Kandil'de kustukları kanda boğulacaktır. Artık yeter. Ocaklara ateş düşmesin. Fidanlarımız solmasın. Bizler analarımızın, babalarımızın bir damla gözyaşı dökmesine dayanamayız. Basiretli bir politika sergileyemiyorsanız, terörün üstesinden gelemiyorsanız ?bu işi beceremedik' deyin ve gereğini yapın. Unutulmasın ki; bu ülkenin cesur ve kararlı adımlara ihtiyacı vardır."

Kamu-Sen'den başka bazı sendika kuruluşları da bugünkü terör saldırısını ve terör örgütü PKK'yı lanetleyen mesajlar yayınladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber