Türk Eğitim Sen Kırşehir Şubesi terörü kınadı

Türk Eğitim Sen Kırşehir Şubesi, Ülkü Ocakları, Türk Ocakları ve Türkav ortak basın açıklaması yaparak, yaşanan terör eylemlerini kınadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Eğitim Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Bilal Türk, Ülkü Ocakları Kırşehir Şube Başkanı Kadir Güzel, Türk Ocakları Şube Başkanı Süleyman Doğan ve Türkav Başkanı Seyfettin Övünç katıldığı ortak basın açıklamasında konuşan Türk Eğitim Sen Kırşehir Şube Başkanı Bilal Türk, "Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Dağlıca kesimindeki birliklere saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olması, 16 askerimizin de yaralanması ayrıca Hatay'ın Belen ilçesinde 1 şehit olmak üzere toplamda 9 vatan evladını toprağa veriyor olmamız yüreklerimize kor bir ateş gibi düştü." dedi.

Türk "Bugün Türk milleti olarak yastayız. Terör, verilen tavizler neticesinde son yıllarda büyük bir tırmanışa geçti. Terörü ve teröristleri şımartanlar bu karanlık fotoğrafın mimarlarıdır. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Anayasa çalışmaları çerçevesinde ana dilde eğitim talebi bugün çok daha yoğun dillendirilirken, Kürtçe seçmeli ders olmuştur. Terörün ve teröristlerin hiç durmayacağı ise aşikardır.

Verilen her taviz terörün daha da artması, kanın daha çok akması sonucunu doğurmaktadır." şeklinde konuştu.

Türk konuşmasına, "Bugüne kadar terör karşısında etkin bir siyaset yapamayanlar, teröristlerle masada uzlaşmaya çalışanlar, terörist başına ev hapsine sıcak bakacak kadar kendini kaybetmiş olanlar akıllarını başına almalıdır. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya, bu ülkeyi bölük pörçük etmeye, insanlarımız arasında ayrılık tohumları ekmeye çalışanlara en sert cevap verilmelidir. Terörün kökünü kurutmak için harekete geçilmeli, terörü azdıran adımlar ivedilikle durdurulmalı, devlet etkisini, gücünü bu çapulculara göstermelidir." şeklinde devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber