Arkadaşlarına hediye aldığı usb bellekler otomobil kazandırdı

"Kitapla Buluşma Noktanız'' sloganıyla insan ve insani değerlere öncelik veren eğitim ve kültür mağazaları zinciri NT'nin, ?'Bilginin Anahtarı NT'de'' adı altında düzenlediği kampanya sonuçlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgi birikimini zenginleştirecek ürünleri müşterilerine sunan eğitim ve kültür mağazaları zinciri NT, 1 Nisan ? 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında ?'Bilginin Anahtarı NT'de'' adı altında kampanya düzenledi. NT Kart sahiplerinin katıldığı kampanyada, müşteriler yaptıkları her 10 TL'lik alışveriş ile 1 çekiliş hakkı kazandı.

Mecidiyeköy NT Mağazasında 8 Haziran 2012 tarihinde Noter huzurunda halka açık gerçekleştirilen çekiliş sonucunda VW Passat marka otomobilin sahibi Samsun'dan üniversite öğrencisi Sema Bal oldu. Şanslı üniversite öğrencisi, çeşitli markalardaki teknolojik ürünlerden oluşan toplam 124 TL tutarındaki alışverişiyle otomobil ödülünü almaya hak kazandı.

Sema Bal'a ödülü, Starcity AVM'de düzenlenen törenle verildi. Törende duygularını paylaşan Bal, NT Mağazalarını sıklıkla ziyaret ettiğini belirterek, ?'Özellikle yeni çıkan kitapları takip ediyorum. Öğrenci olmam nedeniyle eğitime yönelik ihtiyaçlarımı da NT'den karşılayabiliyorum. Bana otomobili kazandıran alışverişimi arkadaşlarıma hediye olarak USB bellek almak için yapmıştım. NT Mağazaları yetkilileri otomobili kazandığımı haber vermek için aradıklarında inanamadım. Otomobilin bana çıktığına gazetede ismimi görünce inandım. Öğrenci olduğumdan dolayı otomobili kullanmayı düşünmüyorum. Otomobili satarak elde edeceğim geliri eğitim ve öğretim hayatım için kullanacağım'' dedi.

NT Mağazaları adına talihliye ödülünü teslim eden Kurumsal İletişim Müdürü Arif Özel, ? Eğitim ve kültür hayatımızın vazgeçilmez temel unsurlarıdır. NT olarak eğitim ve kültür hayatımıza gerek kampanyalarımız gerekse sosyal sorumluluk çalışmalarımızla destek veriyoruz. Bugün mağazalarımızı her ay ziyaret eden yaklaşık 2 milyon müşterimizden biri olan Sema Bal'a Bilginin Anahtarı NT'de kampanyamız sonucunda kazandığı otomobilini teslim etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Kendisine teslim etmiş olduğumuz otomobilin anahtarının eğitim ve öğretim hayatına katkısı olacağını ifade etmesi ise kampanyamızın ismini daha da anlamlı kıldı.? dedi.

Çekiliş sonucunda ayrıca 10 iPhone, 20 iPad ve 500 Philips Mp3 çalar da sahiplerini buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber