Başarının ödülü bir haftalık deniz ve orman kampı

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki başarılı öğrencileri İzmit Kefken'de bir haftalık tatile götürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler, bir yıllık yoğun çalışmanın karşılığını, denize girerek, ormanda yürüyüş yaparak ve arkadaşlarıyla eğlenerek alıyor.

Bağcılar Belediyesi, geleneksel Kefken Gençlik Yaz Kampı başladı. Kandıra ilçesi Kefken beldesinde kurulan kamp, farklı yaş gruplarında erkek ve bayan öğrencilerin katılımı ile ayrı ayrı gerçekleştiriliyor.

Bayan öğrenci grubu ile başlayan kamp, şu anda 3. grup öğrencilerle devam ediyor. Kampa şimdiye kadar 400'ü erkek, 200'ü kız olmak üzere toplam 600 öğrenci katıldı. Son grupla birlikte bu sayı 800 kişi olacak.

8'incisi bu yıl düzenlenen Kefken Gençlik Yaz Kampında, öğrenciler, voleybol, badminton, traking, masa tenisi gibi 12 farklı aktiviteye katılıyor. Etkinliklerle, kampa katılan öğrencilere takım ruhunun kazandırılması ve kişisel becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

BİLGİ EVLERİNİN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ DE KATILIYOR

Kampa, Bağcılar Belediyesi Bilgi Evlerinin başarılı öğrencileri de katılıyor. Şu ana kadar Bilgi Evlerinden 60 öğrencinin katıldığı kampa, son grupla birlikte toplam 90 öğrenci katılacak.

Kefken Gençlik Kampının başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesine yönelik planlanan bir kamp olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ?Okullarında başarılı olan veya değişik etkinliklerde başarılar elde eden öğrencilerimizi, bir haftalık deniz ve orman kampı ile ödüllendiriyoruz. Ayrıca kampta, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine yönelik, kitap okuma başta olmak üzere farklı aktiviteler de yapıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber