'Koşabiliyorken koş' projesi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, ?Koşabiliyorken Koş? projesinin, vatandaşlara kontrollü ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırması açısından önemli bir çalışma olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fındıklı, proje kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kapsamlı bir çalışma başlattıklarına dikkat çekerek, ''Koşabiliyorken Koş'' projesi Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde başlatıldı. Bizde Malatya'da çalışmalarımıza başladık. Sağlıklı kalmak amacıyla spor yapan vatandaşlarımız var. Projedeki asıl amaç spor yapan insanlarımıza antrenörler tayin edip, onların daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak. Yani spor yapayım derken sağlıklarıyla oynamamaları için yaşlarına, kilolarına, boylarına ve durumlarına göre egzersiz şiddetini ayarlayabilecek antrenörler görevlendirdik. Dolayısıyla çok güzel bir projeyi hayata geçirmiş olduk. Tüm Malatyalıları bekliyoruz? dedi.

Vatandaşları daha bilinçli spor yapmaya davet eden Fındıklı ?İnönü Stadyumunda sabah Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 06.00 -08.00 arası ve yine aynı günlerin akşamı 18.00-20.00 saatleri arası antrenörlerimiz vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Yeşiltepe Spor Kompleksimiz ve Atatürk Spor Salonu'nda da aynı şekilde çalışmalarımız var. Abdullah Gül Parkına da antrenör koyduk. Antrenörlerimiz vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olacak. Vatandaşlarımızda kendileriyle ilgili ya da öğrenmek istedikleri ne varsa antrenörlerimize sorabilirler. Antrenörlerimiz kendi dallarına uzman isimler. Vatandaşlarımızı gönül rahatlığıyla daha bilinçli spor yapmaya davet ediyoruz? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber