Şanlıurfa Valisi Güvenç: Doğulu iş adamları memleketlerine yatırım yapmalı

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç doğu ve güneydoğulu işadamlarının memleketlerine yatırım yapmaları gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Güvenç, İsmar'ın Viranşehir'in 2. şubesinin açılışında yaptığı konuşmada her yapılan yatırım sayesinde istihdamın arttığını, bölge insanın da burada çalışan geçimini sağladığını belirtti. İsmar Marketler Zinciri'nde 2 bin kişinin çalıştığına dikkat çeken Vali Güvenç, Şanlıurfa'nın son günlerde isminin olumsuz haberler ile anıldığını artık güzel günlerin geleceğini ifade etti.

Viranşehirli Akyürek ailesine ait İsmar Marketler Zinciri Viranşehir'de 2. şubesini açtı. Açılışa Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan, Abdulkerim Gök, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Viranşehirli işadamları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Milletvekili Halil Özcan ve Abdulkerim Gök birer konuşma yaparak marketin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

İsmar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu üyesi Aslan Akyürek mahallelerinde top koştukları, kendi evlerinin yerini market olarak açarak Viranşehirlilere hizmet edeceklerini belirterek açılan mağazalarında onlar işçinin çalışan istihdama yol açtıklarını belirtti. Mağazanın açılışına Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba da katılarak bir konuşma yaptı. Açılış sonrasında yoksul ailelere sürekli çorba dağıtacak olan aş evinde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, misafirlere çorba ikramında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber