'Haydi gençler kortlara, Ağrı'yı kalkındırmaya' projesi

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yürütülen "Haydi Gençler Kortlara, Ağrı'yı Kalkındırmaya" projesi kapsamında, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler İstanbul'a geziye gönderilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, 6 aydan bu yana süren projenin son ayağı olan İstanbul gezisinin 25-29 tarihleri arasında yapılacağını ifade etti.

Söz konusu projenin, çocukların tenis eğitimlerinin yanı sıra sosyal açıdan gelişimlerini etkileyecek çalışmaların da yapıldığını vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

"Projemiz Ağrılı gençlerin önünü açacak. Ülkemizin en köklü eğitim kurumu olan Marmara Üniversitesi ve Türkiye Tenis Federasyonu ile ortaklaşa hazırlanan projemizin son ayağı olan İstanbul'a yapacağımız gezi ile ilgili hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Altı ay boyunca gençlerimiz tenis eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel geziler yapma fırsatı yakalamışlardır. İstanbul'da 5 gün boyunca kalacak olan gençlerimiz, Marmara Üniversitesi ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İstanbul'un tarihi ve turistik mekanları gezdirilecek."

Muhabir: Fethullah Yaman / Ayşe Yıldız

Yayıncı: Asena Akçay

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber