Akgül: Yarım kalan işlerimi tamamlamaya geldim

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri (TESKOMP) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, geçen yıl milletvekilliği döneminde Yozgat Bozok Üniversitesi'ne bağlı Sarıkaya Rehabilitasyon Fizik Tedavi Meslek Yüksek Okulu'nun yapımına büyük destek olduğunu, aradan geçen bir yıl sonra ilçede yarım kalan işleri tamamlamaya geldiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TESKOMP Başkanı Akgül, Sarıkaya Yeni Sanayi girişinde davul zurna eşliğinde, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, belde belediye başkanları, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Hacıhasan Bor Parkı'na geçen Akgül, burada vatandaşlarla sohbet etti. Akgül, "Bir yıldır sizleri ziyaret edemedim. Ama biliyorsunuz TESKOMP başkanı iken milletvekilliğim döneminde TESKOMP ile ilgili işlerime biraz ara vermiştim. Milletvekilliğinden sonra tekrar buradaki işlerimi yoluna koymak için yoğun bir çalışma içerisine girdim. Aradan geçen bir yıl sonra ancak memleketime siz değerli hemşerilerimle bir araya gelme fırsatı buldum." dedi.

Akgül, şöyle devam etti: "İlçemizin yatırıma ve kalkınmaya ihtiyacı var. Yüksekokul inşaatımız yarım kalmış, bizden sonra pek ilerleme kaydedilmemiş. İnşallah yüksek okul inşaatımızı bu yılsonuna kadar tamamlayıp Sarıkayalı hemşerilerime teslim edeceğim. Ayrıca yüksekokulumuzun yanına bir de hastane gerekiyor. Bu konuda sizlere ve bizlere büyük görevler düşüyor."

Konuşmaların ardından Sarıkaya Tan Petrol Tesisleri'nde ilçe yöneticileri ve vatandaşlarla yemek yiyen Akgül, daha sonra Sarıkaya'dan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber