Bilinçli gençler, Sapanca Gazipaşa İlköğretim Okulu'nda

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan Gazipaşa İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarları, öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla güzelleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilinçli Gençler Derneği'nin yürüttüğü ?Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi? kapsamında gerçekleşen ?Ben Okulumu Severim? projesinde, Proje Koordinatörü olan okulun Fen ve Teknoloji Öğretmeni Nur Karaman Kaval, Resim Öğretmeni Seda Tükel ve Bilinçli Gençler Derneği üyesi olan okulun 53 öğrencisi görev aldı.

Türkiye genelinde yürütülen bu projeye katılarak okul bahçesinin duvarlarını resimler çizerek ve boyayarak renklendiren okul ekibinden Proje Koordinatörü Nur Karaman Kaval, bu çalışma ile öğrencilerin okul bahçesinin güzelleşmesine katkıda bulunduklarını ve amaçlarının öğrenciler arasındaki işbirliği ve dayanışmanın güçlendirilmesi ve sosyal bir projede birlikte hareket etmelerinin sağlanması olduğunu söyledi.

Sapanca Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Çağır ise, çalışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, çalışmadan çok memnun olduğunu ve okulun farklı bir havaya büründüğünü söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber