Rektör Akınoğlu: ÇÜ'ye hizmet etmeyi varlık nedenim olarak gördüm

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, iki dönem kurumdaki rektörlük görevini ülkenin verdiği büyük bir onur olarak değerlendirip, hizmet duygusuyla yürüttüğünü söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akınoğlu, yazılı veda mesajında, ?1975 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, ilk görev yerim, beni bu noktalara getiren Çukurova Üniversitesi idi. ÇÜ'ye hizmet etmeyi, adeta varlık nedenim gibi gördüm. Bu görevi birlikte yürüttüğüm rektör yardımcılarına, dekanlara, tüm akademik ve idari personele sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.

Sekiz yıl süresince, attıkları adımlarda üniversite ve şahsına verilen maddi, manevi desteğin yanında yapıcı eleştirilerden güç aldığını vurgulayan Akınoğlu, ?ÇÜ rektörü olarak veda ederken, bana verilen bu onuru hayatım boyuncu taşıyacağım. ÇÜ'ye hizmet ederken, bizlere gönül bağı olan dostlara, arkadaşlara, verdikleri güven için teşekkür ediyorum. ÇÜ'yü gelecekte daha iyi yerlerde görmek dileğiyle, sağlıklı ve başarılı bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allahaısmarladık.? ifadelerini kullandı.

Akınoğlu, geçtiğimiz günlerde üniversitedeki ihalelerle ilgili iddialar dolayısı ile gözaltına alınmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber