Sağlık kontrolü sonrası sır oldu

Esenler'deki evinden sağlık kontrolü için geldiği hastanede testler yaptıran, daha sonra da sahile giden Kudret Çelik'ten (21), üç gündür haber alınamıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Giysileri Samatya'daki dalgakıranda bulunan Kudret Çelik'in serinlemek için girdiği denizde boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Deniz polisi, gencin cesedinin bulunması için sahilde araştırma başlattı.

Dolaşım bozukluğu ve damar tıkanıklığı nedeniyle tedavi gören Kudret Çelik, geçtiğimiz Cuma günü Esenler Atışalanı'ndaki evinden çıktı. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne saat 09.37'de giriş yapan Kudret Çelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bazı testler yaptırdı. Hasta oğullarının eve gelmemesi üzerine paniğe kapılan baba Bayram Çelik ile anne Yeter Çelik, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından polis kayıp gencin bulunması için çalışma başlattı.

Cumartesi günü kayalıklarda gezinen bir vatandaşın Kudret Çelik'in giysilerini bulması üzerine yakın çevrede arama çalışmaları başlatıldı. Dalgıçların da katıldığı incelemelerde herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Arama çalışmalarını takip eden baba Bayram Çelik, ?Cumartesi günü oğlumun kıyafetleri bulundu? dedi. Oğlunun, yüzme bile bilmediğini söyleyen Bayram Çelik, ?Oğlumu birileri gasp edip denize atmış olabilir. Oğlumun ölüsünü ya da dirisini istiyorum.?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilgili soruşturma başlattı. Deniz Polisi'nin dalgakıranda yaptığı araştırmadan da sonuç çıkmadı. Aile üyelerinin dalgakırandaki bekleyişi sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber