Başkan Tütüncü'den asfalt ve kaldırım sözü

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi'ne asfalt ve kaldırım yapılması sözü verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Fen İşleri, Park-Bahçeler ve Zabıta birimlerinin müdürleriyle Fatih Mahalle Muhtarı Yunus Yıldız'ı ziyaret etti. Başkan Tütüncü döneminde inşa edilen muhtarlık hizmet binasındaki ziyarette, mahallenin problemlerinin çözümü için nelerin yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Muhtar Yıldız, ilk kaldırım hizmetini Tütüncü döneminde aldıklarını, 49 sokağın 28'inde sıcak asfalt çalışması yapıldığını dile getirdi. Muhtarlık evi ve diğer belediyecilik hizmetlerinden dolayı Başkan Tütüncü ve bürokratlarına teşekkür eden Yıldız, asfalt ve kaldırım hizmetinin devam etmesini istedi.

Başkan Hakan Tütüncü de gecekondu yapılaşmasının yoğun olduğu mahallede, mülkiyet probleminden dolayı kentsel dönüşümü başlatacak yatırımları hayata geçiremediklerini anımsattı. Mülkiyet problemine rağmen mahalleyi hizmetsiz bırakmadıklarını söyleyen Tütüncü, 4 bin 906 metre sıcak asfalt, 4 bin 547 metre parke kaldırım hizmeti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Her mahalleye hizmet götürmeyi arzu ettiklerinin altını çizen Tütüncü, "Mahallelerde eksikler hiç bitmez. Önemli olan mahallenin nereden nereye geldiğidir. Fatih Mahallesi'nin dünü ile bugünü arasında kıyas kabul etmeyecek bir değişim var." diye konuştu. Tütüncü, Fatih Mahallesi'nde, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına bu yıl ve 2013'de ağırlık vereceklerini belirtti.

Fatih dışında Göçerler Mahallesi'ni de ziyaret eden Hakan Tütüncü, burada Muhtar Nadir Doğan ile bir araya geldi. Merkeze en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Göçerler Mahallesi'ni sıcak asfalt hizmetiyle buluşturduklarını anlatan Tütüncü, gerçekleştirdikleri 4,5 kilometre asfalt çalışmasıyla yapısı bozulan ve hizmet veremez hale gelen yolları kaliteli ve konforlu hale getirdiklerini anlattı. Mahalle'nin, Masa Dağı eteklerinde oturan vatandaşların evlerine rahat gidip gelebilmeleri amacıyla bu kısımda bin 366 metre beton yol çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, sokaklarda ise bin 431 metrekare parke kaldırım tamamladıklarını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber