Düğün yolu kan gölüne dönüyordu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kırmızı ışıkta durmayan bir araç öndeki araca çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Gemlik Hisar Mahallesi Dörtyol mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan düğünden dönen Hüseyin Yıldırım (80), CW HY39 plakalı otomobiliyle kırmızı ışıkta bekleyen Funda Güleryüz idaresindeki 34 BGY 65 plakalı otomobile arkadan çarptı. Olay yeri savaş alanına döndü, iki araçta bulunan 7 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Daha önceden kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Hüseyin Yıldırım, araç içinde büyük zorluk yaşadı. Yıldırım'a olay yerinde bulunan hemşireler ilk yardım yaptı. Hemşireler şahsa su vererek sakinleştirmeye çalıştı.

Cihan muhabirine açıklama yapan Yıldırım, sünnet düğünü için gittikleri İstanbul'dan döndüklerini belirtti. Hüseyin Yıldırım, ?İzmir'e gidiyordum. Kırmızı ışık yanınca frene bastım ancak duramayıp öndeki arabaya çarptım. Şu anda durumum iyi.? şeklinde konuştu.

Hüseyin Yıldırım'ın eşi Yeter Yıldırım eşine kızdı. Yeter Yıldırım, ?Ben kazayı hiç fark etmedim. Beyime iki dakika önce yavaş dedim, ama beyim anlamıyor ki. Zaten kendisi kalp ameliyatlı, ondan çok korkuyorum.? dedi.

Funda Güleryüz ise şunları söyledi: ?Kırmızı ışıkta durdum, bir süre bekledikten sonra arkadan bize çarptı. İstanbul Kartal'dan Bursa'ya yakınlarımızın düğününe katılmak için Bursa'ya gidiyorduk. Bize çok süratli vurdu ve oradan buraya kadar sürüklendik.? şeklinde konuştu.

Görgü tanığı Koray Özak, bu mevkide sıklıkla kazalar olduğunu ifade etti. Özak, ?Öndeki araç kırmızı ışıkta duruyordu. Arkadan gelen araç her halde kırmızı ışığı görmemiş olacak ki öndeki araca arkadan çarptı.? dedi.

Kazada maddi hasar gören araçlar vatandaşların da yardımıyle yol kenarına çekildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alarak trafiği kontrollü bir şekilde sağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber