Akdeniz Üniversitesi 'Yılın En Başarılı Üniversitesi' seçildi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ), Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından ?Yılın En Başarılı Üniversitesi' seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve müzik, sinema, tiyatro, edebiyat, medya, spor, siyaset gibi birçok alanda yılın en iyilerinin ödüllendirildiği 'Yarının Liderleri Başarı Ödülleri' kapsamında ?Yılın En Başarılı Üniversitesi' ödülü AÜ'nün oldu.

AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, özellikle tıp alanında yaptıkları başarılı nakiller nedeniyle ödüle layık görüldüklerini söyledi. Prof. Kurtcephe, Türkiye'nin geleceği olan gençler tarafından verilen bu ödülün önemli olduğunu dile getirdi.

Türkiye Öğrenci Konseyi'nin, 3 milyondan fazla üniversite öğrencisini temsil ettiğini vurgulayan Rektör Kurtcephe, ?Bir eğitim kurumu olarak milyonlarca üniversiteliyi temsil eden bir kurum tarafından 'Yılın En Başarılı Üniversitesi' seçilmek çok gurur verici. Her biri farklı üniversitede ve farklı alanlarda eğitim alan gençlerimizin Akdeniz Üniversitesi'nin başarılarına kayıtsız kalmayarak bizi ödüle layık görmesi, yaptığımız çalışmaların etkisini bizlere bir kez daha göstermiş oldu.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber