Aydın Valisi Malay'dan Devlet Memurlarına uyarı..

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2005 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Valisi Mustafa Malay, vatandaşa hizmet için atanan tüm devlet memurlarının görevlerini layıkıyla yerine getirmesini ve halkın yaşadığı sorunlara çözüm aramalarını isteyerek, "Çalışmayan memura ihtiyacımız yok" dedi.

Buharkent İlçesi'nde çiftçilerin bilinçlendirilmesine yönelik bir seminerde konuşan Vali Mustafa Malay, devletten maaş alan herkesin tek görevinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu, özellikle tarım sektöründe hizmet veren memurları masa başında görmek istemediğini söyledi.

Vatandaşların da devlet memurlarını çalışmaya zorlamalarını isteyen Malay, "Maalesef çiftçimiz eğitime gereken önemi vermiyor. Size hizmet vermesi için atanmış yüzlerce mühendisimiz var. Bunların daha çok çalışmasını sağlayacak olan sizlersiniz. Kafanıza takılan her konuyu bu işin uzmanı ve sizlere hizmet vermekle görevli memurlara sorun. Eğer sorununuzla ilgilenmeyip tembellik eden olursa bize bildirin. Biz tembelleri çalıştırmasını biliriz. Aydın'da boş oturup maaş almak isteyen devlet memuruna ihtiyacımız yok" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber