Vekiller yoğunluktan şikayetçi....

Haber Giriş : 12 Temmuz 2005 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Melik Özmen'in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi, Meclis'in son dönemdeki yoğun çalışma temposunu yeniden gündeme getirdi.

Meclis tatile girdi; ama milletvekillerinin yasama dönemindeki temposu sürüyor. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, ?Halkın arasına girin ve onların sorunlarını dinleyin.? isteği üzerine vekiller seçim bölgelerini karış karış gezmeye başladı. Çalışmayı sürdüren milletvekilleri, Melik Özmen'in genç yaşta hayatını kaybetmesinin şokunu yaşıyor. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik , siyasete girdikten sonra yaşadığı sıkıntıyı, ?Rahmetli ile aynı yaştayım (39); ama kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Normal bir program dahilinde hareket etsek rahatlayacağız; beden yorgunluğuna zihni yorgunluk eklenince vücut ister istemez çöküyor.? sözleriyle özetledi.

Zaman'ın sorularını cevaplayan Bayram Özçelik, Meclis'teki çalışmalara, bürokratik işleyişte karşılaşılan sorunlar ve çözümü mümkün olmayan talepler de eklenince erken yaşta yıprandıklarını vurguladı. AK Parti Afyon Milletvekili Ahmet Koca da, sağlıksız beslenme ve aşırı stresin kendilerini yıprattığına dikkat çekti: ?Yasama faaliyetleri sırasında hem dengesiz besleniyoruz hem de uyku bozukluğu yaşıyoruz. Tatil yapacağımız dönemde köy köy, kasaba kasaba geziyoruz. Çok hızlı yıprandığımız bir gerçek. Havaların sıcak olması da bizleri olumsuz etkiliyor.? zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber