Babasının taziyesinde cinnet getirdi, 3 yakınını öldürüp intihar etti

Mersin'in Silifke ilçesinde babasının ölümünün ardından cinnet getiren Hasan Yılmaz (41) taziyeye gelen amcası Hıdır Yılmaz (81), amcasının eşi Ayşe Yılmaz (70) ile kız kardeşi Teslime Eren'i (35) öldürdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahıs, diğer kız kardeşi Huriye Toker'i (38) de ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Yiğenli köyünde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Hasan Yılmaz'ın, beraber yaşadığı babası Tahir Yılmaz dün rahatsızlanınca, götürüldüğü Silifke Devlet Hastanesi'nde beyin kanamasından hayatını kaybetti. Baba Yılmaz'ın cenazesi, sabah saatlerinde getirildiği Yiğenli köyünde toprağa verildi. Defin sonrası çevrede bulunanlar taziye için Yılmaz'ın evine geldi.

Babasının ölümüyle adeta yıkılan Hasan Yılmaz, iddiaya göre bir süre sonra eve girip, av tüfeğiyle geri döndü. Yılmaz, taziye için bahçede oturanların üzerine rastgele ateş açtı. Av tüfeğinden çıkan saçmalar amca Hıdır Yılmaz, yenge Ayşe Yılmaz, kız kardeşleri Teslime Eren ve Huriye Toker'e isabet etti. Yılmaz, aynı tüfekle bu kez kendi başına ateş etti.

Yapılan kontrollerde amca Yılmaz, eşi Ayşe Yılmaz, Teslime Eren ile Hasan Yılmaz'ın öldüğü anlaşıldı. Ağır yaralanan Huriye Toker ise yakınları tarafından götürüldüğü Silifke Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yapılan incelemelerin ardından ölen 4 kişinin cesetleri otopsi için Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber