'Canım Mahallem'in eksikleri belirlendi

Adana'nın merkez 4 ilçesinde sosyal, ekonomik ve kültürel sorunların çözümlenmesi amacıyla başlatılan kampanya kapsamında, 4 mahalledeki sorunlar belirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Benim Mahallem Canım Mahallem' kampanyasına Vali Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş destek veriyor.

Adana Valiliği'nce Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam kaymakamlıklarının yetki ve sorumluluğunda yürütülecek kampanya ile eğitim, altyapı, sağlık ve çevre sorunlarının giderilerek yeterli bilincin oluşturulması hedefleniyor. Projeye Büyükşehir ile ilçe belediyeleri ve kamu kurum ve kuruluşları da destek verirken Aylin Coş, sivil toplum kuruluşlarının katkılarının da sağlanarak çalışmanın el birliği ile yürütülmesinin önemine vurgu yapıyor.

Vali Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı valilik salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Fikret Deniz, ilk etapta Seyhan'da Tellidere, Yüreğir'de PTT Evleri, Sarıçam'da Yavuz Sultan Selim, Çukurova'da Kurttepe mahallelerinde yürütülecek kampanyada hayırseverlerin yanı sıra kadınlara çok güvendiklerini söyledi. 4 merkez ilçe kaymakamı da mahallelerde tespit edilen sorunları ve ihtiyaçları sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı toplantıda açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber