7. GAP Yaz Spor Oyunları Erzurum'da başlıyor

7. GAP Yaz Oyunları Erzurum'da gerçekleştirilecek. Kışın ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası spor müsabakalarıyla adını duyuran Erzurum daha önce GAP Kış Oyunları'na da ev sahipliği yapmıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, GAP Yaz Oyunları'na da en iyi şekilde ev sahipliği yaparak, şehirde bir şölen havası oluşturmak istediklerini bildirdi. Çintımar, 28 Haziran'da başlayacak oyunların Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nden sporcuların katılımıyla yapılacağını ve 4 Temmuz'da sona ereceğini söyledi.

Çintimar, ?Biz bu oyunlara en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Müsabakalara da Erzurum olarak büyük önem veriyoruz. Amacımız kendi seyircimiz önünde şampiyonluklar kazanmaktır.? dedi.

Çintimar, atletizm, badminton, güreş, masa tenisi, basketbol, voleybol, işitme engelliler futbol, yüzme, tekvando, judo branşlarında yapılacak müsabakalar için Erzurum'da antrenörler ve il temsilcileri tarafından sporcu seçmeleri yapıldığını kaydetti.

GAP Yaz Spor Oyunları açılış ve kapanış törenleri için çeşitli sürprizler hazırladıklarını belirten Çintimar ?GAP Yaz Oyunları ve Yaz Spor Okulları için Cuma günü saat 10.00'da kortej yürüyüşü yapılacak.? dedi. Aynı gün saat 18.00'de 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu'nda GAP için açılış şöleni düzenleyeceklerini ifade eden Çintimar, tüm Erzurumluları bu şölene ortak olmaya davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber