Kentgaz Denizli'ye yıl sonuna kadar 20 milyon liralık yatırım yapacak

Kentgaz Denizli Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü H.Işık Deniş, 2012 yılı sonuna kadar 20 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Deniş, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, ilde 2006 yılından bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 120 binden fazla aboneye ulaştıklarını kaydederek, ?Denizli'nin henüz doğalgaz enerjisiyle tanışmamış bölgelerine ulaşmayı hedefliyoruz. Yatımların hayata geçirilmesi için 16 iş makinesi çalışmaya başladı. İş makinesi sayısını 20'ye çıkararak, çalışmalarımızı daha da hızlandırmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet, Hürriyet, Asmalıevler, Kayıhan, Zeytinköy, Bağbaşı, Kervansaray, Zümrüt ve Gökpınar mahallelerini doğalgazla buluşturacağız.? dedi.

Denizli'ye 2006 yılından bu yana 55 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Genel Müdür Deniş, ?Şehrin yüzde 65'ine doğalgaz ulaştırdık. 2012-2014 yılları arasında yapacağımız yatırımlarla da şehrin tamamının doğalgazdan faydalanmasını sağlayacağız. Belediyenin altyapısını tamamladığı yerlerde biz de yatırımlarımızı tamamlayacağız.? şeklinde konuştu. Vatandaşların doğalgaz kullanabilmesi için kampanya başlattıklarını da arttıran Işık Deniş, ?Akbank, Garanti, Yapı Kredi, Finansbank, Türkiye İş Bankası ve Bank Asya'nın kredi kartlarıyla abone bağlantı bedelinin 6 taksitle ve güvence bedelinin 3 taksitle ödenebileceği kampanyamız, 31 Temmuz 2012 tarihine kadar devam edecek.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber