20 kişilik işe 200 başvuru

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2005 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde Beyşehir Devlet Hastanesi'nde poliklinik ve çeşitli birimlerde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağının duyurulması üzerine işe girebilmek için yoğun bir başvuru oldu.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin temizlik, yemek ve güvenlik gibi diğer personel işini üstlenen özel bir firma bünyesinde istihdam edilecek ve sağlık kurumunun çeşitli birimlerinde evrak kayıt işlerinde görevlendirilecek personel alımı için bölgede yaşayan 200'e yakın Sağlık Meslek Lisesi mezunu başvuruda bulundu. Yapılan mülakatta başarı gösteren 20 kişinin alınacağı kurumda kazanan adayların asgari ücretle işe başlayacakları öğrenildi. Mülakatta, özellikle adayların bilgisayar ve internet kullanımı konusundaki bilgileri ölçülürken, genel yetenek ve mesleki eğitimleri de değerlendirmeye tabi tutuldu. Bu arada, mülakata giren adayların sınav komisyonu önünde bilgisayar başına geçirilerek, bilgisayar ve internet kullanıp kullanamadığı da test edildi.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alp Burak Ekmekci başkanlığında oluşturulan bir komisyonun yürüttüğü mülakatta başarılı olabilmek için ter döken adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınavın yapılacağı hastanenin önüne birikti. Aileleri ile birlikte gelen adaylar hastane önünde uzun kuyruklar oluşturdu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber