14 yaşındaki sürücü yayaların arasına daldı: 8 yaralı

Gaziantep'te 14 yaşındaki çocuk fren yerine gaza basınca otomobilin yayaların arasına dalması sonucu 2'si ağır 8 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Nur Tepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fedai Mehmet Caddesi üzerinden Hz. Yuşa Camii istikametine gitmekte olan İ.H.B. (14) yönetimindeki otomobil, küçük sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir minibüse çarptı. Daha sonra fren yerine gaza basan İ.H.B., yol kenarındaki yayaların arasına daldı. Bir iş yerinin vitrinine giren otomobil büyük hasara neden olurken, kazada Halil İbrahim B., Naile B., Muhammet Ali B., Rabia N., Adalet Y., Duygu Y., Bilal A. ve Cuma Baki H. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Adalet Y. ve Duygu Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Görgü tanıkları, sürücünün küçük yaşta olduğunu belirterek, ?Birden hızlanan bir otomobil sesi duyduk. Daha sonra otomobil buradaki yayaların arasına daldı. 3 kişi otomobille vitrin arasında sıkışmıştı. Onları hastaneye götürdük? dedi.

Olayın şokunu üzerinden atamayan iş yeri sahibi Abdulkadir Dağ ise, ?İçeride çalışıyorduk ve birden bir araba sesi duyduk. Daha sonra vitrinden içeri girdi ve ne olduğunu anlayamadık. Ben çalışanlarımızın yaralandığını sandım ama yaralananlar buradan geçen yayalarmış? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber