ANSİAD'dan Özhaseki'ye ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği (ANSİAD) Başkanı H. Ergin Civan ve beraberindeki iş adamlarını kabul ederek Kayseri'yi anlattı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette Ergin Civan ANSİAD hakkında Özhaseki'ye bilgiler vererek

"Kayseri'nin dinamizmi, sanayideki gelişmişliği bizim burayı ziyaret etmemize vesile oldu" dedi.

Özhaseki ise Kayseri hakkında konuklara bilgiler vererek Kayseri'nin sanayi ve ticaret geçmişine anlattı.

Kayseri'nin coğrafi konumunun elverişsizliğinden dolayı burada yaşayan insanların sanayi ve ticarete yöneldiklerini anlatan Başkan Özhaseki,

"Kayseri'de şehircilik anlamında da bir sıkıntımız yok. Altyapı ve üst yapı konusunda da sorun yaşamıyoruz. Şimdi Kayseri'yi geleceğe taşıyacak kültür sanat projeleri üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi hakkında işadamlarına bilgiler veren Özhaseki şunları söyledi:

"Proje bittiğinde karşımıza şöyle bir manzara çıkıyor. 35 kadar teleferik oluyor orada. Kayılacak pist uzunluğu 200 km'yi buluyor. 5 bin yatak kapasiteli tatil köyü projesi başladı, şimdi o devam ediyor. Böyle olunca saatte 35 bin kişinin kayacağı kayak mekanları çıkmış oluyor. Erciyes Kayseri turizmi için önemli bir yer olacak."

Özhaseki, konuklarına ayrıca Abdullah Gül Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı spor tesisleri hakkında da bilgiler verdi. Kayseri'nin yaratıcı özelliğine dikkat çeken Dernek Başkanı Ergin Civan, Başkan Özhaseki'yi tecrübelerini paylaşmak üzere ANSİAD tarafından her ay düzenli olarak yapılan toplantılara konuşmacı olarak davet etti.

Ziyarettin sonunda ANSİAD Başkanı Civan, Başkan Özhaseki'ye Antalya yöresine ait reçel armağan etti.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Yayıncı: İsmail İçer

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber